Ala toteuttamaan unelmaasi NYT

Edellisessä kirjoituksessa kehoitin pohtimaan omia ammatillisia unelmia.

Unelmat. Muistathan, että kaikilla on niitä.

Itse en edes tiennyt olevani millään tapaa unelmaton, ennen äskettäistä havahtumistani omaan haaveeseeni.

Minä olin aivan tyytyväinen työssäkäyvä ja toimeentuleva ihminen, en tarvinnut mitään lisää ja kaikki oli hyvin.

Kunnes havahduin hiljaisena hetkenä siihen, mitä haluan tehdä työkseni.

Kirja

Oman haaveen löytymistä nopeuttivat kohdallani monipuolinen maailmaan ja erilaisiin tarinoihin tutustuminen kirjallisuuden ja podcastien kautta.

Ihan höpö-höpönä aloin myös kuunnella Jen Sinceron kirjaa You are a badass.

Kirja on takakannen lukaisun perusteella perinteistä american dream-höttöä, ja itsekin aloin kuunnella kirjaa ihan vain kevyeksi ajanvietteeksi lenkkeilyn lomassa.

Kiinnostuin kirjasta heti aluksi siksi, koska kirjaili kertoi, miten paskaa hänen elämänsä (rahan suhteen) oli. Ehkä tässä yhteydessä sana raikas ei ole kuvaava, mutta sanotaan, että näkökulma oli erilainen.

Tämän unelmien listaamiseen tarkoitetun muistikirjan sain lahjaksi jouluna 2018. Tuolloin en vielä tiennyt, että käyttäisin sitä muistiona blogikirjoituksia varten.

Kirjan kuunneltuani en tuntenut mitään erikoista heräämistä, mutta pohdin kyllä kirjoittajan ajatuksia.

Kuten näkökulmaa, että kaikki mahdollisuudet maailmassa ovat aivan silmiemme edessä. Tai sitä, miten monille lahjakkaille henkilöille on kerrottu ennen heidän menestymistään, että heistä ei tule koskaan mitään.

Aloin miettiä, miksi minä en voisi tehdä työkseni jotain, mitä ihan oikeasti haluan.

Toteuta unelmaasi

Jos onnistut löytämään ammatillisen tai jonkun muun unelmasi, ole onnellinen.

En usko, että kaikki saavat unelman löytymisen elämystä, enhän minäkään ollut saanut tähän asti. Minun piti elää 33-vuotiaaksi, tehdä monia virheitä ja vain olla.

Haluan myös muistuttaa, että olisin täysin onnellinen myös siinä tapauksessa, etten olisi löytänyt tätä unelmaa. Enhän tiennyt asian olemassaolosta mitään ennen sen tapahtumista ja olin silti täysin tyytyväinen.

Tässä muistilista sinulle, jos löydät unelmasi (huom. tämä lista on heille, jotka ovat löytäneet unelmansa. Jos et ole vielä löytänyt, mutta haluat löytää, jatka etsimistä. Se on olemassa):

  • Millainen sinun tulee olla, että elät unelmaasi? Pitääkö sinun hankkia lisää tietoa, tarvikkeita tai oikeita ihmisiä lähellesi? Kuvittele, että elät unelmaasi, mitä näet, kun katsot ympärillesi?
  • Unelmien toteutuminen vie aikaa. Mutta tämähän ei haittaa sinua, olet vain todella onnellinen siitä, että löysit unelmasi, eikö vain?
  • Ala toimia: Hanki muistikirja, hankkiudu rakastamasi asian tai hankkeen pariin.
  • Hiljenny hetkeksi.

Tuohinainen suosittelee: Kirja: Jen Sincero – You are a badass

Yksi vastaus artikkeliin “Ala toteuttamaan unelmaasi NYT”

Kommentit on suljettu.